Örebro Teater på ny länsturné med Skrönor i Länet

By on 23 april, 2024
Bild: LindeKultur

Örebro Teater åker på turné med ”Skrönor i Länet” med besök i bland annat Stripa Bryggeri torsdag 23 maj, och Sveaborg bygdegård i Spannarboda onsdag 5 juni.

Det blir en berättarkväll där besökarna också bjuds in att dela med sig av sina historier, och föreställningen är gratis.

”Ingen har allt, men alla har en berättelse. Det har hänt att en skådespelare berättat om sin morfar Allan och det stora hembrännarbråket i Borrby på Österlen. Det fick en från publiken att tänka på en berättelse som hon hade varit med om under kriget på Balkan, och den berättelsen fick i sin tur en man att minnas sin allra första charterresa till Split i Kroatien. Det blev skratt och gråt, högt och lågt. En kväll väl värd sin egna berättelse”.

Det här är bara ett exempel på alla fina berättarkvällar som Örebro Teater genomfört, nu ser teatern fram emot en ny efterlängtad turné i länet med nya berättelser!

– Varje kväll kommer delar av Örebro teaters ensemble att dela med sig av varsin berättelse till publiken, och man hoppas innerligt att man vill dela med sig av egna berättelser också, skriver Örebro Teater, hela länets teater.

Kultur | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login