Örebro Volley kopplade greppet om kvartsfinalen

By on 21 mars, 2018
Arkivbild.

Idag spelade Örebro Volley den andra kvartsfinalen mot Gislaved Volleybollklubb hemma i idrottshuset, den första spelades i lördags och Örebro vann den stabilt med 3 – 0 i set.

Siffrorna efter dagens match ser nog jämnare ut än vad det kändes på plats, i första set spelade Gislaved bra men Örebro var för starka och trots att Gislaved gjorde väldigt få misstag så vann Örebro det med 25 – 15.

Andra set blev Gislaveds bästa där man pressade Örebro hela vägen och hade ledningen vid flera tillfällen, dock tog sig Örebro samman och tog hem även detta set med 25 – 22.

I tredje set var Örebro tillbaks på banan och trots fortsatt bra spel från Gislaved så visade Örebro vad man kan prestera. I slutet lyckades Gislaved rädda några matchbollar men de var ändå aldrig nära att vända, Örebro van tredje set med 25 – 17.

En bra match från båda lagen, där Gislaved visade att man har kvalitéer värdiga en kvartsfinal och där Örebro gjorde en stabil insats och vann åter med 3 – 0 i set. Jag hopas bara att man inte slappnar av för mycket inför den tredje kvartsfinalen utan satsar allt på att säkra semifinalen redan nu på lördag.

Karl-Johan Sandberg, Sport | Volleyboll | Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login