Örebro Volley tar emot Degerfors Volley i sin första match efter uppehåll

By on 16 november, 2018
Arkivbild

Det har varit ett litet uppehåll för Örebros damer pga av matchflyttningar och U 23 SM i Lund men nu är det äntligen dags igen. Senaste matchen var mot Gislaved på hemmaplan den 30 oktober så uppehållet har varit nästan 3 veckor, vad tycker då tränaren Jonas Svantesson om ett sånt här uppehåll mitt i säsongen?

Som läget var så var det bra för oss och självklart måste man försöka utnyttja ett sånt här tillfälle till något positivt för laget och det tycker jag att vi har gjort på ett bra sätt, men nu är vi väldigt sugna på att spela match igen.

Vad har ni gjort under detta uppehåll?
-Tränat, tränat och tränat, säger Jonas och skrattar lite. Nej då vi har självklart tränat men vi hade en tuff inledning av säsongen med ganska få spelare i truppen som fick slita hårt i början, sen har vi massor att träna på för att nå den prestationen under matcherna som vi vill.

Vad säger du om matchen mot Degerfors?
– Degerfors tog deras första seger i år senaste omgången och lär komma med nyvunnet självförtroende och helt utan press, så det gäller att vi gör rätt förberedelser och ser fram emot att få spela match igen. 

Är alla spelare tillgängliga?
– Vi ställer upp med samma lag som de tidigare matcherna, tyvärr så hinner inte vår nya spiker Carly De Hoog bli spelklar. Det tar alltid lite tid med arbetstillståndet och vi har varit beredda på att detta ska ske ända sen Carly kom till Sverige. 

Örebro Volley – Degerfors Volley Orion lördag den 17 november kl:17.00 Idrottshuset Örebro!

Sport | Volleyboll
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login