ÖSK missade poäng borta mot Malmö IF

By on 1 maj, 2017

Örebro SK besökte Malmö i den 6e omgången, det var Örebro som tog ledningen och genomförde en jättebra prestation.

Örebro gjorde en taktiskt bra match där det var Malmö som skulle ha taktpinnen, och det var hemmalaget som till stora delar hade bollinnehavet.

Andra halvlek hade knappt börjat när Kennedy Igboananike slog in 1-0 till Örebro SK, Malmö fick med sig en tveksam straff och kvitterade till 1-1. Örebro stod upp bra och kunde hota genom flertalet kontringar, men Malmö slå in 2-1 efter en tilltrasslad situation i den 83 minuter.

Efter 2-1 målet så var det Malmö som mer eller mindre kunde spela av matchen genom att möta högt och stänga ytor för ÖSK, taktiken fungerade och resultatet stod sig tiden ut.

Nu väntar Djurgårdens IF på Behrn Arena söndag 7 maj.