ÖSK spelade oavgjort mot Falkenberg

By on 29 augusti, 2013

Kvällens toppmöte på Behrn Arena blev en välspelad historia. Hemmalaget ÖSK styre spelet och skapade flest chanser mot mål. Men Falkenberg spelade bra och när de fyllde på i anfallet blev det farligt.

Det var ÖSK som tog ledningen i matchen när Nordin Gerzic satte sitt första mål i den svartvita tröjan sen comebacken. Mot slutet av första halvleken räddade Oscar Jansson flera skott från Falkenberg när bortalaget skapade tryck mot målet.

Andra halvlek var lika jämn som den första, ÖSK hade bra tryck i början men Falkenberg åt sig in i matchen och kunde kvittera genom Victor Sköld. Toppmötet mellan de två lagen blev en jämn historia och slutresultatet skrev tillslut 1-1.

Första halvlek
Det var en jämn inledning på matchen och inget av lagen gjorde några större misstag som påverkade resultatet. ÖSK hade lite mer boll en Falkenberg och kunde även spela sitt spel.

I den 20:e min fälldes Ahmed Yasin precis utanför Falkenbergs straffområde. Domare blåste frispark och Nordin Gerzoc tog vara på möjligheten och satte 1-0 till ÖSK.

Falkenberg var inte helt utan målchanser, mot slutet av halvleken skapade laget en bra press mot ÖSK:s mål och Oscar Jansson fick göra flera kvalificerade räddningar. Men det var hemmalaget som gick till pausvila med ledningen i matchen.

Andra halvlek
ÖSK startade den andra halvleken med mer vilja än Falkenberg. Hemmalaget hade bollen mest och fick bestämma vilket typ av spel matchbilden skulle ha. Falkenberg försvarade sig bra.

Men bortalaget skulle komma tillbaka, precis som i slutet av första halvleken skapade Falkenberg flera bra chanser mot mål. I den 68:e min kunde Victor Sköld kvittera för bortalaget.

Efter att Falkenberg fått sitt mål började de ta över matchen. ÖSK hade fortfarande att par bra chanser mot mål men det var Falkenberg som hade de farligaste skotten mot mål i den andra halvleken. Dock var ÖSK riktigt nära att ta ledningen med bara några min kvar, fast slutresultatet blev 1-1.