Ska ÖSK ta revansch på Hammarby?

By on 19 augusti, 2013

Kampen om Superettan fortsätter ikväll för ÖSK när Hammarby kommer på besök. Sist dessa två lag möttes vann Bajen med 2-1 på Söderstadion, nu är det dags för ÖSK att tillbaka 3 poäng från stockholmslaget.

Över 8000 biljetter är sålts inför matchen och de kommer få se serietvåan spela mot seriesjuan. För ÖSK är inte längre serieledare i superettan. Gif Sundsvall slog Varberg med 4-2 igår och tog över förstaplatsen. Men det är bara med 1 poäng så vid vinst är ÖSK tillbaka.

Ojämnt spel från Bajen
Hammarby förväntades bli ett topplag i årets superetta men de har spelat ojämnt. Det blev vinst med 0-2 borta mot Värnamo i den senaste omgången, men innan dess åkte man på en hemmaförlust mot Ljungskile.

ÖSK har spelat bra, men det kan alltid bli bättre. Men laget har ändå vunnit och toppade länge serien med en bredd marginal. Det är först nu som Falkenberg och Gif Sundsvall kommit igen. Matchen mot Hammarby är viktigt, man måste vinna den.

Men att Hammarby redan har slagit ÖSK den här säsongen ger lite funderingar inför kvällens match. Det är viktigt att ÖSK vinner, men kan det resultera i att laget förlorar istället. Grabbarna kommer vara revanschsugna och en seger skulle smaka bra.

Publikfest ikväll
Matchen startar kl 19.20 och sänds på TV4 Sport, men ikväll borde man vara på plats för att uppleva stämningen. 8000 fotbollssupportrar borde skapa en fotbollsfest som man sent kommer att glömma. Så skippa TV:n och kom ner till Behrn Arena istället.

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login