Podden “Över min döda kropp” till Örebro i maj 2022

By on 18 december, 2021
Bild: ALLTHINGSLIVE

Lena Ljungdahl och Anna Jinghede är experter inom två av de mest mytomspunna yrkena som finns – kriminalteknik och spaning. Tillsammans driver de Krimpoddarnas Krimpodd ”Över min döda kropp” – platsen där kunskap och nörderi får plats i finrummet, där myter och fördomar krossas.

Nu ger sig Anna och Lena ut på vägarna för att ta podden till en helt ny nivå.

Med tunga slag vevar de fritt mellan spår, paragrafer och tjuvknep. Lyssnarna bjuds in bakom kulisserna till brottsplatser och spännande case. Fakta blandas med galenskap och morbid humor.

Nu åker “Över min döda kropp” ut på turné, med start i Malmö och sedan vidare upp i landet. Det blir CSI live på scen med Jinghede och hennes termos. Ljungdahl kommer att sätta publikens mentala spänst på prov och ingenting är som det först verkar. Fröken Sekret kommer på besök och tvingar återigen in krimduon i det obehagliga och oberäkneliga. Det blir en interaktiv afton där ingen går säker.

– Jag längtar efter att äntligen få möta vår härliga publik, säger Anna.

– Jag kommer också vara där, hälsar Lena.

Med musik och hemliga gäster vävs kvällens guldtrådar samman och bildar en känsla av aha, nähä och åhå! Kom förbi – bli road, bli äcklad, bli lärd. Du kommer med största sannolikhet lämna lokalen lite klokare, mer förvirrad och med en stark önskan om att byta småbyxor.

Lördag 7 Maj 2022 kommer Lena Ljungdahl och Anna Jinghede till Örebro med live turnén ”Över min döda kropp” för en föreställning på Hjalmar Bergmanteatern.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa ALLTHINGSLIVE

You must be logged in to post a comment Login