Sallad& kan titulera sig Örebroarnas karantänfavorit

By on 9 april, 2021

Restaurangbranschen har drabbats hårt av restriktionerna under pandemin, samtidigt har allt fler Örebroare valt att stötta sina lokala favoritrestauranger genom att beställa hemlevererad mat via tjänsten Wolt.

I tävlingen om att bli den mest populära restaurangen på Wolt-appen vinner Sallad& som därmed kan titulera sig som Örebroarnas karantänfavorit. Wolt Awards korar de krogar i Sverige som levererat godast mat under pandemiåret som gått.

Coronapandemin har för många inneburit en annorlunda vardag och med det tillkommer ett ökat användande av tjänster som levererar varor och nödvändigheter direkt till dörren. För restaurangbranschen som haft det extra tufft under pandemin har hemleveranserna varit en livlina och antalet beställningar via Wolts app har ökat markant.

”Det har varit ett tufft år för alla, inte minst för krogarna. Därför är vi otroligt glada att så många Örebroare valt att stötta sina lokala restauranger genom att beställa takeaway, vi vet att det verkligen skillnad för både småföretagare så väl som restaurangkedjor”, säger Carl Zetterqvist vd på Wolt Sverige.

Wolt Awards tilldelas de restauranger som fått högst genomsnittsbetyg av hungriga Örebroare och i år går första priset till Sallad&.

Mest populära takeaway-restaurangerna i Örebro:

  1. Sallad&
  2. Zao Street Kitchen
  3. Oishi
  4. Mii Soo
  5. Fisk i Hallen

Lokalt
Örebronyheter

Källa junopr

You must be logged in to post a comment Login