Samira Manners släpper singeln ”Not An Answer”

By on 10 januari, 2023

Nu på fredag den 13 januari släpper Malmös fint uppmärksammade singer & songwriter Samira Manners sin nya singel ”Not An Answer”. Nya låtsläppet inleder Samiras 2023 efter ett händelserikt och framgångsrikt 2022 där hon deltog i Melodifestivalen med hyllade ”I Want To Be Loved”, släppte ”Samiras Little EP”, gästade flertalet stora TV-program och gjorde många livespelningar runt om i Sverige.

Nytt år betyder ny musik, och om sin nya singel ”Not An Answer” berättar Samira:

”Min nya singel ‘Not an Answer‘ handlar om att vilja ha svar från människor, svar som man vet att man aldrig kommer få.
Låten är inspirerad av situationer som jag och mina vänner har gått igenom. Jag har tagit våra berättelser av olika svåra händelser och satt ihop dem i ‘Not an Answer’. Hur vi har känt oss svikna av andra som har sårat oss och hur vi alltid verkar komma till samma slutsats; vi tror inte att vi hade gjort så mot någon: ‘I’d never do that to you.’ För mig representerar den här låten mitt och mina vänners liv som unga vuxna, när vi försöker hantera frustrationen vi känner när stora frågor lämnas obesvarade.”

”Not An Answer” är skriven av Samira Manners tillsammans med Fredrik Andersson, Cardiac Records. Med nya singelsläppet tar Samira klivet ut i ett fylligare sound med poppiga och elektroniska inslag.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music Entertainment Sweden

You must be logged in to post a comment Login