Sent mål sänkte Örebro SK

Av på 16 augusti, 2021
Arkivbild

Under måndagen åkte Örebro SK till Varberg för att ta sig an Varberg BoIS i den 15 omgången av Allsvenskan 2021.

Örebro hade inför matchen tre matcher på raken utan förlust och vi började kanske se en ljusning. Varberg å andra sidan hade fyra matcher utan förlust och började även de få lite känning av en vändning.

Första halvleken blev en ganska trött historia där Örebro hade det mesta av spelet men där Varberg stod för de vassare chanserna.

Den andra halvleken började som den andra slutade, men en rad offensiva byten från båda lagen mot mitten av halvleken höjde temperaturen något och vi fick se flera fina chanser. Det såg dock läng ut att bli 0-0 men i den 89 minuten fick Robin Simovic foten på bollen och slog in den bakom Allain i Örebro målet och Varberg kunde vinna matchen mes 1-0.

En inte allt för rolig publikmatch detta då tempot var på tok för lågt, Örebros försvar håller ganska bra men anfallet måste kunna etablera spelet högre upp för att det skall kunna bli fler mål. Nu hoppas vi på att de nya förstärkningarna i just anfallet skall kunna hjälpa till med detta annars ser det mörkt ut för ÖSK.

Nästa match spelar Örebro SK hemma på Behrn Arena Söndagen den 22 Augusti mot IK Sirius FK.

Matchen slutade Varberg BoIS 1-0 Örebro SK

Karl-Johan Sandberg, Sport | Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in