Sista träningsmatchen för Örebro HK

By on 5 september, 2013

Det börjar dra ihop sig, ikväll spelar Örebro sin sista träningsmatch innan SHL-säsongen drar igång. Växjö kommer på besök, ett lag som Örebro mötte i helgen och besegrade med 2-1.

Målskyttar i den matchen blev Justin DiBenedetto och Martin Johansson. Två intressanta nyförvärv inför säsongen, just Justin DiBenedetto är en hockeyspelare som Örebro kommer mycket nytta av.

Jared Aulin är tillbaka
För Örebro HK:s trogna fans är det en glädjande nyheter att Jared Aulin är spelklar till kvällens match. Kanadensaren har inte spelat en match sen han blev skada under förra säsongen.

Örebro har ett gäng nordamerikaner i truppen, men det är Jared Aulin som är den stora stjärnan i klubben. Ikväll kommer många ögon vara riktade på honom för att utvärdera hur hans form kommer att se ut.

Ikväll vinner Örebro
Man ska aldrig ta ut en seger i förskott men eftersom Örebro vann förra matchen finns det mycket som tyder på att det blir en seger ikväll. Nu får Örebro avsluta på hemmaplan framför en taggad publik.

I överlag har Örebro spelat jämt i träningsmatcherna. De har både förlorat och vunnit matcher, det som man kan lyfta fram är att mot bottenlagen i SHL har Örebro spel bra. Mot SM-vinnarna Skellefteå blev det dock en förlust.

Missa inte sista träningsmatchen ikväll, puck drop är kl 19.00 i Behrn Arena.

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login