Smash Into Pieces aktuella i Melodifestivalen 2024

By on 2 december, 2023
I bilden: Benjamin Jennebo (gitarrist), APOC (trummis), Chris Adam Sörbye (frontman) och Per Bergqvist (gitarrist).
Bild: Anna Oldne PR & Event

Nu har det offentliggjordes vilka artister som är klara för Melodifestivalen 2024, där Smash Into Pieces är en av få utvalda akter och kommer delta i deltävling 1 som går av stapeln i Malmö den 3 februari.

Låten de tävlar med ”Heroes are calling” är en hyllning till den inre styrkan och förmågan att övervinna motgångar. Med ett inspirerande budskap om att hitta sin inre hjälte, framhäver låten behovet av att tro på sig själv och sin förmåga att förverkliga sina drömmar.

”Ingen kommer att förverkliga dina drömmar åt dig. Du har kraften att kunna förverkliga dina drömmar, du är den hjälten du har väntat på”, säger Smash Into Pieces

Låten är inte bara en melodisk resa, utan även en djupdykning in i Smash Into Pieces själ och filosofi, att krossa alla hinder som står mellan dig och dina drömmar. 

– För mig personligen så lever jag just nu i låten. Med ett mörkt förflutet vet jag hur det är att tvivla på sig själv och sina drömmar. Den här resan är min verkligehtet och jag lever den fullt ut. Jag uppmanar alla att göra detsamma för det är det värt i slutändan, säger frontmannen i bandet Chris Adam Sörbye om vad låten betyder för honom på ett personligt plan. 

I Melodifestivalen 2024 står Smash Into Pieces inte bara för underhållning, utan för en resa genom ljus och mörker, hopp och mod – en inbjudan till alla att lyssna till sin inre hjälte. 

Med sju utgivna album, över en halv miljard samlade streams och views har gruppen etablerat sig som en av de snabbast växande svenska rockgrupperna i modern tid.

Deras pågående Europaturné har setts av tusentals fans med slutsålda spelningar från Amsterdam, Berlin, London till Paris. Bandet förbereder sig nu för att släppa sitt åttonde album som är planerad att släppas våren 2024.

Bandet är även nominerade i Bandit Rock Awards i kategorin ”Årets svenska låt” med låten Six Feet Under. 

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Anna Oldne PR & Event

You must be logged in to post a comment Login