Smash into pieces sitter fast i Amsterdam

By on 8 mars, 2023
Foto: John Gyllhamn

På grund av snökaos sitter delar av Smash Into Pieces fast i Amsterdam, vilket gör att bandet nu riskerar att missa vissa delar inför finalen i Melodifestivalen, uppger Aftonbladet.

Bandet tog sig direkt till final från sin deltävling, därifrån åkte Smash Into Pieces på en gång på turné. Efter en spelning i Frankfurt skulle man ta sig därifrån till Sverige med en mellanlandning i Amsterdam, bandet har varit fast där i flera timmar.

Under dagen ska artister genomföra genomföra repetetioner utanför scenen, som det är nu så missar SIP den delen.

Nu är det så att SIPs bandmedlem Per Bergqvist inte är i Amsterdam utan han är i Sverige, närmare bestämt på ett tåg mellan Örebro och Stockholm, eventuellt så är Per framme i skrivande stund. Bandet hoppas att de ska ta sig till Stockholm så det bara går.

Smash Into Pieces pressagent Lisa Stålstierna kollar upp alla lösningar huruvida bandet ska ta sig till Stockholm så snabbt det bara går, förhoppningen är att de ska kunna ta ett flyg till Linköping under kvällen. Om det inte gå och flyget ställs in så kommer SIP få bila från Amsterdam till Stockholm, vilket gör att bandet kommer fram i morgon.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Aftonbladet

You must be logged in to post a comment Login