Snart öppnar Vianor splitterny verkstad i Örebro

By on 29 november, 2023
Bild: Vianor

I januari 2024 öppnar Vianor sitt nya flaggskepp i Örebro, en ny fullserviceverkstad som kommer att erbjuda däck- och bilservice för både privat- och företagskunder. I en hörntomt precis intill E18 med gott om utrymme, kommer den nya verkstaden även att erbjuda fullservice för lastbilar och entreprenadmaskiner

Snart öppnas den nya Vianor-verkstaden på Rekylvägen 2, nära trafikplatsen Munkatorp i Örebro, alldeles vid E-18. Den har byggts enligt Vianors koncept och kommer att ha en exceptionell planlösning, skräddarsydd för Vianors expanderande verksamhet i Örebro.

– Vi har byggt många verkstäder både här i Sverige och i Norge, så vi utnyttjar allt som fungerar bra och har sedan utvecklat saker ytterligare för att den nya verkstaden i Örebro ska bli ännu bättre. Vi är stolta över den nya och fräscha lokalen som nu blir lätt tillgänglig även för lastbilar, berättar Ulrika Persson, Area Manager på Vianor och huvudansvarig för projektet i Örebro.

Den nya verkstaden är en av de största Vianor-verkstäderna i Sverige och kommer att ha ett däckhotell med plats för cirka 1 700 däckset. Sex till sju medarbetare kommer att arbeta från starten och enligt plan ska antalet medarbetare öka till tio eller tolv på sikt.

I planeringen av verkstaden har stor vikt lagts på att kunderna ska trivas samtidigt som medarbetarna kan arbeta med full säkerhet och ergonomi. Det blir enkelt att ta sig till verkstaden och kunderna kan sitta i ett trivsamt och behagligt kundutrymme tills bilen blir klar.

Ny servicehall för lastbilar

En välkommen och efterfrågad nyhet för området blir den nya servicehallen för lastbilar och entreprenadmaskiner.

– Efterfrågan på LV-däcktjänster är stor i Örebro och vår nya verkstad kommer att uppfylla ett stort behov. Vi kommer att ha en fullskalig LV-verkstad med kompetenta medarbetare och kan exempelvis börja erbjuda våra däcktjänster till kunder som har ett centralt avtal med oss. Läge precis vid E-18 gör att LV-kunderna lätt kan svänga till oss när de kommer från Stockholms-hållet. Vi kommer även att starta en 24/7 jourverksamhet vilket vi inte har haft tidigare, säger Ulrika Persson.

Örebro är en stad i expansion. Vianors första verkstad har varit stor på bilservice och den nya verkstaden ger möjlighet till att ta hand om ett växande antal kunder med större komfort, effektivitet och professionalism.

Planerar för invigningsfest

Den nya verkstaden börjar bli klart och en invigningsfest planeras för fullt.

– Verkstaden blir toppmodern och bygget går helt enligt plan. Både gamla och nya kunder kommer såklart att vara hjärtligt välkomna för att fira denna milstolpe med oss. Vi kommer att informera om detaljerna och det exakta datumet lite senare, avslutar Ulrika Persson.

Örebro
Örebronyheter

Källa: Vianor

You must be logged in to post a comment Login