Snövit – The Musical ett äventyr för hela familjen

By on 30 december, 2022
Bild: Dröse & Norberg

Kritikerrosade och sagolika musikaläventyret Snövit – The Musical är ett äventyr för hela familjen med bland andra Yohio, Anna Norberg & Ensemble, lördag 7 januari 2023 kommer musikalen till Conventum kongress.

 Snövit – The Musical, som är baserad på Bröderna Grimms klassiska saga, kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sagoälskande familjer. 

Snövit i ny tappning

Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat den klassiska sagan om Snövit till en fullfartförhelafamiljen – föreställning med stor ensemble, glittrande kostymer och en fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller nykomponerad och fartfylld musik och är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor. 

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen

Våga följa med på ett riktigt musikaläventyr till ett skimrande sagoslott där en ondsint och egensinnig Drottningen, som innerst inne bara vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men blir alltid besegrad av den oändligt vackra styvdottern Snövit. Med hjälp av en feg Härold lurar Drottningen listigt ut Snövit i en djup och mörk skog. Snövit lyckas fly från den mesigt förrädiska Härolden och söker skydd hos 7 märkliga och påtagligt korta figurer som med sin obändiga energi försöker trösta och hjälpa Snövit på sitt alldeles egna omständliga sätt. 

Kommer prinsen lyckas kyssa Snövit? Kommer Drottningen bli vackrast eller får ens sagan ett lyckligt slut? 

Ta med hela familjen till denna fantasi- och lekfulla föreställning som redan uppskattats av över 120 000 glada familjemusikalsbesökare runt om i Svearike. 

Musikalartister, veteraner, skådespelare, kära återseenden och en stor talangfull ensemble på scenen.

För er som besökte Djungelboken The Musical och gladdes åt Baloo och hans björndöttrar blir det ett kärt återseende med den talangfulla Bob Hellberg som den vackra och men också modiga Snövit som inte låter sig ned slås av något. En riktig hjältinna på scenen helt enkelt! 

I rollen som Prins är vi väldigt glada att återigen kunna presentera multitalangen Yohio. 

Anna Norberg, rutinerad musikalveteran, skådespelerska och tillika producent för uppsättningen, spelar rollen som den überelaka drottningen som gör allt för att stoppa Snövit från att vara så där himla vacker som bara Snövit kan vara

På scenen möts publiken också av 14 stycken väldigt spelsugna och talangfulla musikalartister.

★★★★ – Aftonbladet

”Barnen ger showen 5 av 5 Stjärnor” – Marcus Birro

”Proffsigt, underhållande och roligt” 

”En färgsprakande och härlig musikal”

 ”En föreställning för hela familjen”

» Mer information här «

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Conventum

You must be logged in to post a comment Login