Solala Light it Up Tour 2023 till Örebro

By on 18 mars, 2023
Bild: Conventum

I tio år har Solala varit den starkast lysande stjärnan på den svenska sånghimlen, med deras unika arrangemang och bländande stämföring har deras videor från köket och deras samarbeten med Sveriges största artister i serien ”Solala Sessions” spridits lavinartat över sociala medier.

Hösten 2022 släpptes deras femte album ”Light It Up” som för första gången innehåller nyskriven musik från Solala själva. Detta tillsammans med covers på både Solala-klassiker och nya arrangemang.

Med ”Light It Up” tar Solala ett kliv in i ett nytt och bredare sound. Med stämsången alltjämt som stark kärna byggs musiken ut i ett eklektiskt sound med inslag av både synth, soul och pop. Från storslagna ljudlandskap till beats och intimitet.

I ”Light It Up Tour” bjuder Solala på en helkvällskonsert som aldrig förr. Avskalade, lustfyllda och ösiga köksversioner av klassiska Solala-covers, Sverigemedleyn och intima trestämmiga ballader blandas med ett Solala så som du aldrig sett dem förut. Storslaget, mystiskt och förstärkt. En kväll du inte vill missa.

Fredag 24 mars 2023 kommer Solala – Light it Up Tour 2023 till Örebro för ett framträdande på Hjalmar Bergmanteatern.

» Mer information här «

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Conventum

You must be logged in to post a comment Login