Sommarens utställare på Perssons Magasin i Löa

By on 23 april, 2022

Annica Delfors, Margareta Fredriksson och Natalia Johansson är sommarens utställare i Galleriet på Perssons Magasin i Västra Löa som öppnar 4 juni och stänger 4 september. Som tidigare erbjuder Perssons Magasin gårdsbutik med lokalproducerat mathantverk, konsthantverk från lokala hantverkare, ett stort loppis och kafé Vita Stugan med hembakat bröd, gott kaffe, glass och luncher.

Sommarens utställare i Galleriet på Perssons Magasin:

4 juni – 7 juli 2022: Annica Delfos

”Oljefärg ger mig möjlighet att som en upptäcktsresande stilla min nyfikenhet. Jag fascineras av att vi människor är en liten, pytteliten, del av jordens biologiska mångfald. Att vattnet som nu finns i mig kanske tidigare släckt tallens törst. Visst är det spännande? Hos mig väcks längtan att utforska hur det skulle kunna se ut ur naturens perspektiv; Vad är trädets utsikt? Vad ser maskrosfröet när det flyger hemifrån? Utställningen på Perssons Magasin har jag döpt till ”I längtans spår”.”

9-28 juli 2022: Margareta Fredriksson

”Hela mitt liv har jag varit intresserad av färg och form. Färgen har stor betydelse i mitt liv. När jag målar utgår jag oftast från tre färger vet inte vad det skall bli när jag börjar måla, jag avbildar aldrig utan följer min intuition och inspireras av Färgen och formen. När skapadet kommer ihåg vaknar kreativiteten.”

30 juli – 4 september 2022: Natalia Johansson

”Sedan 1994 bor och arbetar jag som konstnär i Stockholm. Jag målar i olika tekniker som olja, akvarell och blandteknik och tycker om att experimentera med olja och akrylmåleri, men ägnar mig även åt design och skulptur. Jag inspireras av allt möjligt som jag ser framför mig, ibland kan det vara små städer som jag besöker, ibland en samling med människor.”

Perssons Magasin har nyligen lanserat sin nya hemsida https://www.perssonsmagasin.se.

Kultur | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login