Svensk Innebandy lanserar SSL Play – livematcher på ett ställe

By on 7 september, 2013

Fler och fler klubbar väljer att sända sina matcher live på webben och därför samlar Svensk Innebandy nu alla matcher och övriga klipp på nya SSL Play. Det blir stor premiär 11 september med direktsänd upptaktsträff.

Intresset för Svensk Innebandy är stort och därför har ett centralt avtal med Solidtango tecknats som innebär att SSL Play slår upp portarna.

– Med SSL Play samlar vi allt videoinnehåll från våra SSL-klubbar på ett och samma ställe. Vi ökar därmed tillgängligheten till våra högsta serier och landslag. För alla som är intresserade av att se intervjuer eller matcher räcker det nu att lägga SSLPlay.se på minnet, säger Göran Harnesk, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

På SSL Play erbjuds alla lag i damernas som herrarnas Svenska Superligan (SSL) en egen playsida där de kan lägga upp såväl livesändningar som andra inslag. Dessutom finns en central SSL-playsida där alla livesändningar och det “bästa” videoinnehållet från de olika klubbarna publiceras.

Onsdagen den 11 september hålls årets upptaktsträff inför den nya säsongen vilket också blir stor premiär för SSL Play med direktsändning. Det blir allt från för- och eftersnack till själva presskonferensdelen där SSL-lagen och säsongen i stort presenteras.

– Upptaktsträffen har alltid varit en service till media där de får all information de behöver om den nya innebandysäsongen. Med SSL Play öppnar vi nu möjligheten för vem som helst att titta, direkt eller i efterhand, förklarar Göran Harnesk.

Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login