Tate McRae släpper EP:n ”TOO YOUNG TO BE SAD”

By on 27 mars, 2021

17-åriga Tate McRae som tagit världen med storm släpper nu sin EP ”TOO YOUNG TO BE SAD” via RCA Records. Lyssna här. ”TOO YOUNG TO BE SAD” består av 6 låtar och innehåller bland annat Tates megahit ”you broke me first”, senast släppta ”slower” och nya ”bad ones”. Tate som är både dansare, låtskrivare och sångerska har varit med och regisserat videon till ”bad ones” som har premiär nu och bland annat visas på MTV Live och på ViacomCBS billboard på Times Square.

Tate McRae’s “you broke me first” har närmare 850 miljoner streams och fortsätter klättra på topplistor runt om i världen, inte minst i USA där låten i skrivande stund är #19 på Billboard Hot 100, nästan ett år efter att den släpptes. ”you broke me first” har sålt platina flera gånger om i länder som Irland, Australien, Kanada och här i Sverige ha den sålt platina hela två gånger.

Just nu gör Tate McRae sig redo för att uppträda på Jimmy Kimmel Live! den 30 mars och tidigare den här månaden utsågs hon till Apple Music’s Up Next Artist för mars. Här ser du videon för kampanjen och hör den unga stjärnan prata med Travis Mills om hjärtesorg, hur hon knyter an till sina fans via sociala medier och hur hon hanterar ångest. Tate McRae är en stjärna i världsklass som med sin röst och unika uttryck inspirerar en hel generation, och det här är bara början. 

Låtlista ”TOO YOUNG TO BE SAD”
1. bad ones
2. rubberband
3. slower
4. r u ok
5. you broke me first
6. wish I loved you in the 90s

Kultur
Örebronyheter

Källa: SonyMusic

You must be logged in to post a comment Login