Thomas Di Leva förlänger omtyckta turnén ”Changes”

By on 22 januari, 2023
Bild: Werecki Promotion Company

Ny turné för Thomas Di Levas populära och hyllade succéföreställning “Changes” våren 2023. Intresset överallt i landet har genom åren varit stort och nu fortsätter turnén på publikens begäran.

Nypremiär blir 16 mars i Norrköping och Di Leva gästar sedan 18 orter från Malmö i söder till Umeå i norr, med ett stopp i Örebro fredag 17 mars 2023.

– Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Di Leva tar med oss på en fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Med Bowies musikaliska storverk som; Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes är några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Werecki Promotion Company

You must be logged in to post a comment Login