Traditionen och publiksuccén En Stilla Jul till Örebro

By on 24 september, 2021

En Stilla Jul med Anders Ekborg ger sig ut på en efterlängtad julturné 2021 med sig som gäst har han en av Sveriges mest lysande musikalstjärnor Gunilla Backman, publiksuccén En Stilla Jul gör ett stopp i Örebro Fredag 17 December 2021 för ett framträdande på Hjalmar Bergman teatern.

En stilla Jul, är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare. Efter ett inställt 2020 så är nu Anders Ekborg nu återigen aktuell med succén En Stilla Jul.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Stefan Nilsson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur, tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag av Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

Anders har dessutom i år bjudit med en av våra mest folkkära musikalstjärnor Gunilla Backman som kommer gästa i utvalda städer.

En Stilla Jul har för många blivit en tradition och ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.

Fredag 17 December 2021 kommer En Stilla Jul med Anders Ekborg till Örebro och Hjalmar Bergman Teatern, tyvärr är inte Gunilla Backman med i Örebro.

Kultur | Örebro Hjalmar Bergman teatern
Örebronyheter

Källa Westin Promotion

You must be logged in to post a comment Login