Traditionsenlig julkonsert med Guldsmedshyttans Musikkår

By on 9 november, 2022
Guldsmedshyttans Musikkår bjuder åter in till traditionsenlig julkonsert i Guldsmedshyttans kyrka.
Bild: LindeKultur

Söndag 18 december kl 16:00 kan Guldsmedshyttans Musikkår åter bjuda in till traditionsenlig julkonsert i Guldsmedshyttans kyrka med sångsolist – i år Åsa Lansfors.

”Lämna julstressen hemma för en stund och kom till kyrkan och njut av julmusik från ortens egna musikkår. Missa inte årets traditionsenliga julkonsert där flera av våra mest älskade julsånger kommer att framföras”.

”Förra året, 2021, kunde vi glädjande nog genomföra vår konsert innan restriktionerna tog över igen efter jul. På grund av detta så var inte kyrkan särskild välfylld och man behövde visa upp giltigt covidbevis. Men vi var glada för de som kom och lyssnade och tyckte att det var viktigare än någonsin att få sprida julkänsla mitt i den mörka och minst sagt dystra pandemitiden. I år är det äntligen som vanligt och vi kan med stor glädje presentera vår sångsolist, Åsa Lansfors! Det kommer att bli traditionella jullåtar, blandat instrumentalt och sång. Dirigent Tommy Lundholm”, meddelar Guldsmedshyttans Musikkår.

Årets sångsolist är Åsa Lansfors. Hon är utbildad vid Örebro Musikhögskola och jobbar som frilansande musiker. Hon är sångpedagog vid Sjövik folkhögskola och körledare i Fjärdhundra församling. Hon sjunger ofta vid kyrkliga förrättningar och konserter. Åsa har under åren bland annat medverkat som solist i större körverk och tillsammans med storband.

» Mer information här «

Kultur | Guldsmedshyttan
Örebronyheter

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login