Två års väntan är över nu öppnar IKEAs julbord igen förutom i Örebro

By on 17 november, 2021
Nu öppnar IKEAs julbord igen. Årets julbord innehåller jul-rätter som till exempel cheesecake med tångkorn och Janssons frestelse. (Inspirationsbild – för att se vad julbordet exakt innehåller besök IKEA.se)

Torsdagen den 18 november öppnar IKEAs populära julbord igen, därmed är två års väntan på ett av landets största julbord – på grund av covid 19 – över. Årets julbord innehåller jul-rätter som till exempel cheesecake med tångkorn och Janssons frestelse.

– Vi har verkligen sett fram emot att få välkomna våra gäster på julbord igen. Vi kommer att servera ett traditionellt julbord i år, med sill, lax och köttbullar, så klart. Godsaker som krämig grönkålssallad, cheesecake med tångkorn och klassisk Janssons frestelse står också på bordet, säger Marcus Carlsson, Country Food Manager på IKEA Sverige.

För de som föredrar en helt växtbaserad julmatsupplevelse erbjuder IKEA en vegetarisk jultallrik med veggie hot dog, plantbullar, rödkålssallad, grönkålssallad och sötpotatisklyftor.

IKEAs julbord serveras varje dag från klockan 12:00 från och med den 18 november till och med den 23 december i samtliga IKEAs restauranger, utom i Örebro då restaurangen byggs om. 

Priset är 149:- för IKEA Family-medlemmar (ord.pris 249:-) och 39:- för barn upp till 13 år. Vegetarisk jultallrik: 49:-

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa IKEA
Läs mer om vilka rätter som serveras och få mer information om julbordet här. 
*Restaurangen på varuhuset i Örebro byggs just nu om.

You must be logged in to post a comment Login