Ungdomar visar stolt upp sina fordon i Askersund

By on 18 april, 2024
Bild: Askersunds kommun

Våren är här och ett säkert vårtecken är att fordonsträffar och bilutställningar börjar dyka upp, det är även fallet i Askersund! På söndag uppmanas ungdomar som åker a-traktor, epa, moppebil eller moped att komma till Solberga idrottsplats!

Det blir både en träff och en utställning med prisutdelning i fyra klasser, varav en för ”kexigast traktor”.

Ungdomscoacherna Catrin Högberg Karlsson och Anton Tannerstad jobbar med ungdomar i Askersunds kommun, bland annat på ungdomsgården Hörnan. De berättar:

— Eftersom Askersunds kommun ligger högt upp bland kommuner som har flest registrerade a-traktorer så är det roligt att kunna anordna en AM-utställning där ungdomarna får visa upp sina fordon!

Konferencier under dagen är Björn Palmqvist. IFK Askersund kommer att sälja hamburgare. Fotoutställningen ”Livet går i 30” av Askersunds fotoklubb, kommer även finnas på plats och andra roliga saker kommer ske under dagen.

— Vi hoppas självklart att det kommer ungdomar även från våra grannkommuner och vi ser fram emot en rolig dag, säger Catrin och tillägger, – Det är fri entré och alla är välkomna, barn, ungdomar, föräldrar och andra vuxna!

Program:

  • Insläpp av AM-fordon från kl 12.00
  • Evenemanget startar kl 13.00
  • 15.30 är det prisutdelning i fyra klasser: Public choice, snyggast fälgar, bäst puts och kexigast traktor

Datum & tid: Söndag 21 april kl 13.00-16.00
Plats: Solberga idrottsplats Askersund
Arrangör: Ungas fritid, Askersunds kommun

Solberga Idrottsplats | Askersund
Örebronyheter

Källa: Askersunds kommun

You must be logged in to post a comment Login