Uno Svenningson släpper singeln “Jag vill vara förälskad”

By on 15 februari, 2023
Foto: PR & Beyond

Under 2022 släppte Uno Svenningson låten “Stannar”, som han tillägnade sitt första barnbarn Mila, tidigare samma år släppte han även singeln “Bara få höra din röst” en duett med Per Gessle som han även skrev den tillsammans med.

Nu är det äntligen dags för en helt ny singel som släpps den 14 februari på alla hjärtans dag, låten heter “Jag vill vara förälskad”.

– ”Jag vill vara förälskad” heter min nya singel som jag skrivit tillsammans med Mark Bihli. Det började med en vissling och slutade i en känsla av att vara förälskad. Hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör.” /Uno

Utöver ny musik väntar en sommmarturné tillsammans med Gyllene Tider som har premiär 7 juli i Halmstad. Turnén besöker över 17 platser i Sommarsverige, bland andra Stockholms Stadion, Ullevi i Göteborg och anrika Dalhalla i Rättvik. Den 12 augusti blir de också premiär för Uno då han ger en första spelning i Norge, Fredrikstad på Kråkerøy.

Uno Svenningsson har en lång och framgångsrik karriär både som soloartist och i bandet Fredá. Unos solokarriär påbörjades 1994 och genom åren har det blivit hela åtta album. 2017 medverkade Uno Svenningsson i ”Så mycket bättre” på TV4 och det medförde ett stort genomslag hos den breda publiken. Under våren och sommaren 2021 turnerade Uno runtom i Sverige och han släppte även låten ”Fickor fulla av sand”. Förutom att släppa ny musik 2022 turnerade han runt om i hela Sverige.

2024 planeras att firas stort då Uno firar 30 år som soloartist!

Kultur
Örebronyheter

Källa: PR & Beyond

You must be logged in to post a comment Login