Upplev The Music of the Bee Gees

By on 26 juni, 2021

Upplev STAYIN’ ALIVE – THE MUSIC OF BEE GEES – en hyllningskonsert till en av världens mest framgångsrika och älskade popgrupper.

Med över 110 miljoner sålda skivor och mängder med listettor får du uppleva gruppens samtliga hits samtidigt som vi berättar historien om de tre bröderna från Australien som lade världen för sina fötter och skapade mängder av hitlåtar åt både sig själva och andra.

Längst fram på vår scen möter ni Magnus & Henrik Rongedal samt Robert van der Zwan – tre av Sveriges bästa och välmeriterade röster som tolkar Bee Gees låtskatt. Bakom dem hittar ni orkestern, som består av några av Sveriges främsta musiker under ledning av Stefan Brunzell.

Stå upp i bänkraderna, sväng på höfterna och sjung med till hits som Stayin’ alive, Night Fever, You should be dancing och Jive Talkin’ eller bara luta er tillbaka och njut av bländande stämsång och magiska melodislingor i How deep is your love, Too much heaven, Islands in the stream och många fler.

Showen är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man sluter ögonen, upplever man det faktiskt som om det är The Bee Gees som står på scenen.

Välkomna att njuta av en kväll fylld av odödlig popmusik Torsdag 4 November 2021 i Örebro på Hjalmar Bergman Teatern.

Nöje | Lokalt
Örebronyheter

Källa Westin Promotion

You must be logged in to post a comment Login