V75 besökte Örebrotravet

By on 18 augusti, 2013

I lördags fick Örebrotravet besök av V75 och vilket besök det var, det bjöds bland annat på två E3 finaler och fyra V75 finaler, så en fest för alla travälskare kan man säga.

Detta var premier för mig då jag inte besökt Örebrotravet tidigare och jag får säga att det var en riktigt trevlig upplevelse. Det fanns något för alla som när det gäller mat fanns det flera alternativ, allt från korv med bröd till riktigt fin buffé i restaurangen.

För barnen finns speciella barnaktiviteter och flera jag pratade med hade detta som en heldags familjeaktivitet.

Så till själva V75an, mitt eget spelande gick inget vidare. Jag hade bestämt mig för att lägga en hundralapp att spela för och efter som jag var på platts så gick jag runt och försökte få några tips från de insatta. Tipset jag fick inför första V75 loppet var nr: sex Democrat som jag valde att spela en femtolapp på plats på, nummer sex var med på pallplats fram till två tredjedelar av loppet men blev sen frånsprungen. Inför lopp två så var det stora tipset nr: två Rolling Stones som vunnit samtliga åtta starter den ställt upp i. Jag satsade min kvarvarande femtiolapp på nr: två som vinnare, hästen galopperade dock från ledning och blev diskad, vann gjorde nr: åtta Tiberius F som gav åttiotre gånger pengarna.

Där var min spelpott slut så jag fortsatte mitt besök med att titta på resten av loppen och prata med trevliga människor.

Sammanfattningsvis så kan jag bara rekommendera ett besök på Örebrotravet men se till att ha dagen på er och att vara rustade med bättre tur än jag var. En annan sak att tänka på är att de inte tar emot kort överallt på travet så ha med er kontanter, det finns också möjligheter att ta ut kontanter på platts.

Karl-Johan Sandberg - Skribent, Journalist. Karl-Johan Sandberg
 Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login