Vernissage med Helena och Sackarias på Galleri Nord

By on 29 februari, 2024
Bild: Galleri Nord

Galleri Nord bjuder in till vernissage med Helena Björnberg och Sackarias Luhanko, där man är välkommen att ta del i utställningen på lördag 2 mars 2024.

….

Sackarias Luhanko

Sackarias Luhankos målningar lämnas i betraktarens ägo. Hans abstrakta landskap och måleriska former väcker fantasin, sätter igång sinnena och öppnar möjligheter för tolkning. Målningarnas varma kulörer möter dova mustiga toner som blandar sig med blåa nebulosor i spännande kompositioner.

Sackarias målningar är vackert dekorativa men samtidigt finns det ett konstnärligt djup och utrymme för just din konstupplevelse och din tolkning.

….

Helena Björnberg

Helena Björnberg skulpterar i brons, ett material som är sammanlänkat med konsthistorien. Hantverket är utfört med konstnärlig skicklighet och återgivning av rörelser och uttryck känns mänskligt tidlösa. Det finns en inneboende gåtfullhet i konstverken som efterlämnar avtryck hos betraktaren.

Helenas skulpturer fascinerar och du får förundras över hur de eleganta gestalterna tar sin plats i rummet.

”Alla är hjärtligt välkomna till vernissage på galleri nord, kom och träffa konstnärerna Sackarias Luhanko och Helena Björnberg.” – hälsar Galleri Nord

Missa inte vernissagen på Galleri Nord, lördag 2 mars 2024.

Helena Björnberg skulpterar i brons, ett material som är sammanlänkat med konsthistorien. Sackarias Luhankos målningar lämnas i betraktarens ägo.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Galleri Nord

You must be logged in to post a comment Login