Vinterlovsprogram för vecka 8 i Kumla

By on 18 februari, 2023
Bild: Kumla kommun

Det händer mycket kul i Kumla under vinterlovet vecka 8, lovprogrammet är fyllt av aktiviteter och allt är helt kostnadsfritt!

Det finns en hel massa saker att sysselsätta den lediga tiden på lovet med. Du kan pyssla och skapa, bygga med lego och ta del av en spännande trollerishow. Prova på padel, bild och dans och få tips i hur du bäst filmar med mobilen.

För dig som är 13-19 år bjuder Ung fritid på en massa skoj under veckan, bad, filmkväll, mörkerpingis och bakning för att nämna några.

Föreningsdag i Kumlahallen även detta lov

Fredagen den 24 februari är det återigen dags för föreningsdag i Kumlahallen, där du under tre timmar får prova på allt möjligt – från bowling, till handboll och pingis.

Allt under den dagen och alla andra aktiviteter som finns med i lovprogrammet är helt kostnadsfria. Så passa på att testa på något nytt som du är nyfiken på eller delta på aktiviteter du bara inte kan få nog av.

Hela lovprogrammet hittar du på www.visitkumla.se/lov.

Aktiviteterna tas fram i samarbete med föreningar, studieorganisationer, Kumla kommun och andra aktörer som vill bidra till att barn och ungdomar i Kumla kommun erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter under skolloven.

Programmet kan komma att ändras, aktuell information hittar du alltid på www.visitkumla.se/lov

Kumla
Örebronyheter

Källa: Kumla kommun

You must be logged in to post a comment Login