Årets helikopterbesiktning framskjuten: ”Vi tar inga risker”

Av på 27 mars, 2020

Linde energi skulle med start på måndag 30 mars besiktiga elnätet med hjälp av helikopter, men på grund av sjukdom tvingas bolaget att skjuta fram planerna.

– Vi fick precis veta att piloten drabbats av förkylning och med hänsyn till spridningen av Coronaviruset tar vi inga onödiga risker, hälsar Fredrik Klingvall, kommunikationsansvarig på Linde energi.

Eftersom Linde energi bedriver samhällsviktig verksamhet har bolaget med anledning av Coronaviruset, Covid-19, vidtagit vissa försiktighetsåtgärder med hänsyn till sina kunder, dels för att undvika att eventuellt sprida smittan och dels för att undvika att själva bli smittade.

– Det innebär bland annat att medarbetare med minsta sjukdomssymptom till förkylning, feber eller hosta stannar hemma och inte deltar i den ordinarie verksamheten. Vi följer dessutom Folkhälsomyndighetens rekommendation om att vara hemma tills man är frisk samt ytterligare 48 timmar efter att man är symptomfri, framhåller Klingvall.

– Vi vill säkerställa att vi, oavsett vad som händer i vår närhet och i omvärlden, ska kunna erbjuda våra kunder trygghet, hög leveranssäkerhet, personlig närvaro och livskvalitet, avslutar Klingvall.

Helikopterbesiktningen av Linde energis elnät skjuts på framtiden och genomförs istället efter påsk eller vid ett ännu senare tillfälle.

Mer information om hur Linde energi hanterar Coronaviruset, Covid-19, finns på lindeenergi.se. 

Länet | Linde Energi
Örebronyheter

Källa Linde Energi

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in