Nattens händelser från Polisen

By on 22 januari, 2022
Arkivbild

Här följer en sammanfattning av nattens händelser.

Örebro

22.56

En trafikolycka mellan en lastbil och personbil inträffade vid Aspholmen. Föraren i personbilen, en man i 50-årsåldern, skjutsades till akuten av anhöriga medan föraren av lastbilen, en man i 35-årsåldern inte behövde uppsöka sjukvård. Efter förhör av de inblandade har en anmälan om att ej ha iakttagit väjningsplikt upprättats.


23.23

En anmälare ringer in med anledning av att det varit inbrott i hans bostad någon gång mellan klockan 08 och 23. Mannen som är boende i Marieberg uppger att någon tagit sig in via ett fönster. Händelsen rubriceras som grov stöld genom inbrott.


23.57

En man i 30-årsåldern blir kontrollerad av patrull i centrala Örebro då han uppvisar tecken på narkotikapåverkan. Mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav samt eget bruk, våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman och ringa bedrägeri då han åkt taxi utan att ha möjlighet till att betala.


02.33

Vid Bromsplan inträffade under natten ett misstänkt källarinbrott. I anslutning till platsen kunde två män i 40- respektive 55-årsåldern kontrolleras av patrull och de anträffades med misstänkt stöldgods. Männen blir misstänka för stöld genom inbrott.


02.37

En inringare på väster hör av sig med anledning av att denne sett två personer som betett sig märkligt intill ett garage. En patrull stoppar en bil vid platsen och i bilen befinner sig en man och kvinna i 30-årsåldern. Mannen blir misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott. Kvinnan misstänks för tillåtande av olovlig körning. Det blir också en anmälan om försök till stöld genom inbrott.


Karlskoga

00.36

En man i 20-årsåldern stoppas för kontroll och blir misstänkt för rattfylleri.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login