50 Cent till Sverige på sin världsturné

By on 6 maj, 2023
Bild: Live Nation

Nu meddelar EMMY- och GRAMMY Award-vinnaren Curtis “50 Cent” Jackson, att han åker ut på världsturné för att fira 20-årsjubileet av hans världsomspännande debutalbum Get Rich Or Die Tryin’!

Producerad av Live Nation och presenterad av Sire Spirits, kommer The Final Lap Tour att göra stopp i Nordamerika och Europa. Lördag den 7 oktober intar 50 Cent Avicii Arena i Stockholm tillsammans med support Busta Rhymes!

Under The Final Lap Tour kommer rapikonen att framföra dussintals fan-favoriter och hitlåtar tillsammans med utvalda låtar som inte framförts live på flera decennier. Dessutom kommer turnén att gästas av special guest och vännen Busta Rhymes. Ytterligare special guests kommer att meddelas framöver.

Den Nordamerikanska etappen startar fredag 21 juli på Maverik Center i Salt Lake City, och den Europeiska delen i slutet av september på Ziggo Dome i Amsterdam. Ytterligare datum kommer att tillkännages i Australien, Nya Zeeland, Asien och Europa inom kort.

Erkänd som en av de mest begåvade och produktiva artisterna på sin tid, fick 50 Cent sitt genombrott med debutalbumet Get Rich Or Die Tryin’. Sedan dess har han sålt mer än 30 miljoner album världen över och tilldelats de mest prestigefyllda utmärkelserna. Jackson har dessutom nått oöverträffad framgång som entreprenör, skådespelare, regissör och producent.

Från Get Rich or Die Tryin’ som blev ett av de snabbast sålda albumen i historien till att skapa en av de mest inflytelserika affärerna inom hiphop med försäljningen av vitamin vatten, fortsätter Jackson att slå rekord. För närvarande har han rekordet för den högst rankade premiären av en serie någonsin på Starz med “Power Book II: Ghost”.

Lördag den 7 oktober välkomnar vi 50 Cent och Busta Rhymes till Avicii Arena!

Biljetter släpptes fredag 12 maj med start klockan 10:00 via LiveNation.se

Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar torsdag 11 maj 10:00 och är tillgängligt till ordinarie biljettsläpp. Bli medlem via LiveNation.se

Kultur | Sverige
Örebronyheter

Källa: Live Nation

You must be logged in to post a comment Login