Alla siktar på guld i Skandia JSM Klubblag

Av på 30 oktober, 2013

Örebro City Golf & Country Club, Skaftö Golfklubb, Delsjö Golfklubb och A6 Golfklubb är de juniorlag som 2013 spelar final i Skandia JSM-Klubblag. Finalen avgörs på Arcos Gardens 31 oktober – 2 november.

Det är fyra klubblag som i tre omgångar kvalificerat sig till finalen och som nu under tisdag och onsdag förbereder sig för spel och för att på lördag lyfta Junior SM-bucklan i luften.

Första omgången av finalen lottades i samband med tidsdagens lagfotografering och på torsdag möts Örebro-Delsjö och A6-Skaftö.

Alla fyra lagen siktar på guld, det är i alla fall vad coacherna säger när de uttalar sig om målsättning.

-Vår målsättning är att vinna men självklart också att ha en rolig vecka, säger Philip Steninger coach för Örebro City Golf & Conutry Clubs juniorlag.

-Vi går för guld, har vi kommit så här lång är det inget att spara på och medalj är vi ju rent matematisk redan nära säger Mikael Ottosson coach för A6 Golfklubbs juniorlag.

-Målsättningen är att slåss om guldet och vi har laget för det, vi är obesegrade fram tills nu säger Carl Magnusson coach för Delsjö Golfklubbs juniorlag.

-Vår målsättning är nog som alla andra, vi vill vinna. Vi åker ned och kommer att ha kul, vi ser det även som en social grej och inte bara internt utan även med de andra lagen säger Mikael Kinhult coach för Skaftö Golfklubbs juniorlag.

Finalen i Skandia JSM Klubblag genomförs som lag-matchtävling. De fyra klubblagen spelar lagmatcher där alla möter alla med en lagmatch per dag. Det klubblag som vunnit flest lagpoäng efter avslutat spel blir mästare i Skandia JSM Klubblag 2013.

Örebro City Golf & Country Club
Jakob Johansson, Robin Näslund, Philip Lindblom, Julia Tryzell, Jesper Karlsson, William Adolfsson, Johanna Gustavsson och Adam Hjalmarsson.

A6 Golfklubb
Emelie Flink, Anton Gustafsson, Emmy Ottosson, Felix Rydell, Tim Widing, Jacob Flood, William Dragéus, Alexander Johansson och Jakob Engdal.

Delsjö Golfklubb
Vilma Strand, Malin Bååt, Elin Esborn, Philip Lindbergh, Erik Hermansson, Gustav Held, Felix Kvarnström, Fredrik Niléhn och Tobias Lanner.

Skaftö Golfklubb
Marcus Gran, Anton Almén, Marcus Kinhult, Frida Kinhult, Robin Nyström, Fredrik Hansson, Michaela Finn, Isabelle Hansson och Olle Almén.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in