AmVoP släpper singeln “Idag om ett år”

Av på 1 maj, 2021

AmVoP släpper nu en ny singel “Idag om ett år”.

I låten förmedlas kraftfull energi i en finstämd balansgång mellan vemod och hopp. Ljudlandskapet bär svensksjungande Pop/Rock-duons karakteristiska prägel med sinnrika och träffsäkra pianoslingor och gitarriff.

Texten handlar om framtidsval, drömmar, kärlek och om längtan. Under ett år där människor världen över längtar efter en ljusare tid, blir temat i texten en tröstande påminnelse om att tiden är i rörelse och att “idag; om ett år” – är vår framtid att forma.

”Vi hoppas att låten kan inge hopp om framtiden och peppa folk att våga ta tag i vad man drömmer om att göra.” säger Martin från AmVoP.

AmVoP består av sångaren och pianisten Fredrik Stigen Isberg och gitarristen Martin Jarbeck. Musiken skapas i en liten stuga på ön Furusund i Roslagens skärgård, en plats där bandmedlemmarna finner inspiration till sin musik genom havet och naturen. Gitarr och piano utgör kärnan i deras sound som genomsyras av melodiösa slingor och riff tillsammans med poetiska och ärliga texter på svenska.

Bandets namn AmVoP utgör en förkortning för ”Avståndet mellan Vagn och Plattform” och symboliserar steget mellan det välkända och det okända, det där avståndet som kan vara så kort men samtidigt så oändligt långt. Liksom namnet har en anknytning till resande och att vara på väg, är AmVoP ett konceptuellt projekt där låtarna genom olika teman och stämningar tar lyssnaren med på en pågående musikalisk resa du inte vill missa. Kliv på och häng med!

Kultur
Örebronyheter

Källa: Musichelp Sweden

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in