Andra raka för Örebro HK

By on 3 oktober, 2013

Det svänger snabbt i hockey, fråga Örebro HK. Efter två raka förluster har nu laget vunnit två raka matcher.

Ikväll besegrade man Frölunda borta med 3-0. Efter att hemmalaget gjort en svag insats framför sin besvikna publik. Det buades åt laget vid flera tillfällen.

Nyförvärven levererade
Ikväll var det bara nya ansikten som nätade för ÖHK, Tim Wallace inledde målskyttet i andra perioden när han gjorde mål powerplay.

Tomas Skogs kunde utöka ledningen till 2-0 tidigt i tredje perioden. Speedkulan Martin Johansson kunde fastställa slutresultatet till 3-0 när han gjorde mål i tom bur.

En tung kväll för Frölunda men en betydligt roligare för ÖHK. Nu åker Örebro hem med en härlig segersvit i trunken. På lördag är det dags för nästa match, då kommer Modo på besök i Behrn Arena. Den matchen spelas kl 16.00.

Bild: Arkivbild Örebronyheter