Anna Ternheim & Viktor Olsson i Humlehagen – praktisk info

Av på 6 augusti, 2021
Arkivbild

17:00 – Området öppnar – restaurang, bar och musik på området! 22:30 – Området stänger.

På scenen uppträder Viktor Olsson och Anna Ternheim.

Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på festivalområdet. Området är även kontantfritt, så endast betalning via Swish eller kort.

Mat och dryck

Restauranger på plats i helgen är Kulturbistron och En får tacka som serverar glass. Det finns olika valmöjligheter på mat och för frågor kring meny och/eller allergier kontakta respektive aktör.

Hela området är ett serveringsområde med försäljning av mat, dryck och alkohol. På serveringsområdet måste man enligt gällande regler sitta ner vid en sittplats och man får sitta max 8 personer per sällskap. Det är alltså för närvarande inte tillåtet att stå upp eller mingla runt på serveringsområdet annat än vid beställning av mat, dryck, vid toalettbesök etc. Tänk på att hålla avstånd!

Vanliga frågor

Finns det sittplatser? -Ja, det finns det gott om bänkar, stolar, bord och enklare sittplatser – mer än tillräckligt för alla. Alla platser har dock inte direkt sikt mot scen, så kom i tid för att säkra bäst möjliga sittplats!

Får jag ta med paraply eller egen stol? -Nej (pga av säkerhetsrisken/skymd sikt). Kläder efter väder gäller och det finns även regnponchos att köpa till självkostnadspris.

Hitta till Humlehagen

Humlehagen ligger cirka 15-20 min från Örebro. Hitta hit (Tjugesta 426, Glanshammar).

Olika alternativ att ta sig till oss:

  • Cykla från Örebro (cirka 45 min).
  • Åk med våra Humlehagen-bussar. Bussarna avgår 17:00 från Fredsgatan (Myrorna) i Örebro. Hemresa ca 22:30 från Humlehagen. Begränsat antal platser. Bussbiljetter finns att köpa här.
  • Samåk med bil. Parkering 20 kr, betalas via Swish och går till Glanshammars IF. Det är 5-10 minuters promenad från parkeringen till konsertområdet. Kontakta oss om du är rörelsehindrad för parkering nära området.

Kultur | Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: Kulturaktiebolaget

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in