Arken Zoo anordnar hundpromenader över hela Sverige

By on 21 april, 2024
Bild: Arken Zoo

Arken Zoo för samman sina Klubbenmedlemmar för en gemensam hundpromenad, tillsammans med Arken Zoo-butiker över hela Sverige. Idén till aktiviteten tog form då Arken Zoo ville få till en gemenskap där hundägare kan inspirera och stötta varandra, prata om både ris och ros om livet med hund.

Samtidigt som de får röra på sig och göra både sig själva och sina vovvar en hälsosam tjänst, nu hoppas Arken Zoo självklart på deltagarrekord och en härlig atmosfär på den stora promenaddagen.

Hundpromenader har länge varit ett uppskattat inslag bland Arken Zoos butiksaktiviteter. Hundägare träffas då i butikerna och promenerar tillsammans med personal från Arken Zoo, samtidigt som de umgås och pratar om allt som hör hundlivet till.

Därför ville Arken Zoo nu föra samman alla mattar, hussar och hundar runt om i landet att promenera tillsammans med sina lokala Arken Zoo-butiker, samtidigt.

För att promenera ihop med andra har så många fördelar; det är en stund av frisk luft, socialt umgänge och glädje för både fyrbenta och tvåbenta.

Arken Zoo vill därför skapa en gemenskap där hundägare kan inspirera och stötta varandra, dela med sig av utmaningar och tips och tricks, samtidigt som de får röra på sig och göra både sig själva och sina vovvar en hälsosam tjänst.

– Det är inspirerande att få organisera hundpromenader där våra Klubbenmedlemmar kan genomföra det de verkligen älskar, umgås och promenera med sina hundar! Att vi dessutom kan föra samman hundägare över hela Sverige känns helt fantastiskt. Vi hoppas självklart på deltagarrekord, härlig atmosfär och ett acceptabelt väder, säger Daniel Pettersson, Country Director på Arken Zoo.

Den stora nationella hundpromenaden äger rum lördagen den 4 maj kl.11 och utgår från flera olika Arken Zoo-butiker över hela Sverige. Hundägarna samlas då i eller i närheten av sina butiker för att sedan promenera tillsammans med erfarna butiksmedarbetare från Arken Zoo.

Alla som deltar får dessutom tillgång till två måste-ha-produkter på hundpromenader, bajspåsar och hundgodis, och i butikerna väntar lotterier med fina priser. Men det är inte bara en nationell hundpromenad som står på schemat. De deltagande butikerna har tagit fram promenadvänliga medlemserbjudanden som gäller hela veckan mellan den 29 april och 5 maj.

Vill du vara med på Arken Zoos nationella hundpromenad? Besök din närmaste butik för mer information eller gå in på arkenzoo.se/info/vara-butiker och läs mer på din lokala butikssida.

Sverige
Örebronyheter

Källa: Arken Zoo

You must be logged in to post a comment Login