Arvingarna presenterar sitt nya album ”Tänker inte alls gå hem”

By on 18 juni, 2021

Fredagen den 13 augusti släpper Arvingarna sitt nya album ”Tänker inte alls gå hem”. Det nya färgstarka, sprakande albumet innehåller 10 låtar varav stora Melodifestivalhitlåten ”Tänker inte alls gå hem” givetvis är ett av spåren, tillsammans med aktuella singeln ”Sommar igen”. Lasse Andersson är producent för albumet och bland låtskrivarna ser vi Thomas G:son, Nanne Grönvall och Stefan Brunzell. Grafisk formgivare och fotograf för albumet är Ricky Tillblad.

Arvingarna hälsar:

”Det här albumet tillägnar vi alla våra fans – nya som gamla! Låtarna på albumet representerar Arvingarna 2021 och vi ser fram emot att få spela vår nya musik live i sommar!”

Nya albumet släpps både på vinyl, CD och digitalt. Om man förhandsbokar ett fysiskt exemplar av albumet får man det också signerat av Casper, Lasseman, Kim och Tommy. Läs mer och förhandsboka här:

  • Ginza – CD & Ginza – vinyl
  • Bengans 

Arvingarna har ett intensivt 2021 både i backspegeln och framåt – i vintras stod Melodifestivalen med en finalplats på schemat, under våren spenderade bandet många och långa timmar i sin musikstudio i Kungsbacka och i sommar gör bandet ett antal spelningar runt om i Sverige. Tisdagen den 27 juli gästar Arvingarna SVT:s Allsång på Skansen där de bjuder på sin nya musik live och söndagen den 22 augusti gästar bandet BingoLottos Sommarkväll. Till hösten ser vi Casper Janebrink representera gruppen i TV4:s Så Mycket Bättre.

Tänker inte alls gå hem – låtlista

1. Tänker inte alls gå hem
2. Stannar du kvar
3. Låt inget störa oss ikväll
4. Sommar igen
5. Jag finns här för dig
6. Bara jag och du
7. Jag går runt i solen (Lassemans altan)
8. Säg att du är min
9. Never Going Home
10. I Do (Sparkling Remix)

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

You must be logged in to post a comment Login