Åtta årskortsinnehavare får se Örebro SK i premiären

Av på 10 april, 2021
Arkivbild

Örebro SK meddelar att man kommer att låta åtta årskortsinnehavare se dagens premiärmatchen mot IFK Göteborg på plats på Behrn Arena.

”Nu hemmapremiär och läget i publikfrågan är oförändrat sedan en tid tillbaka vilket innebär att det råder en begränsning om max åtta besökare på publika evenemang. ÖSK fick idag godkända tillstånd för att ta in så många åskådare som restriktionerna tillåter, alltså åtta personer, och har beslutat att så göra.” skriver klubben på sin hemsida.

Urvalet av de åtta åskådarna har skett slumpvist bland de privatpersoner som köpt årskort till säsongen 2021 i det prioriterade första fönstret. En slumpmässig utlottning har tagit fram fyra årskortsinnehavare som i sin tur har möjlighet att ta med sig en person som också har årskort. Vinnarna har redan kontaktats via telefon och e-post.

Dessutom kommer de företag som är med i Business Club och har tillgång till restaurangen att ha rätt att beträda den privata läktaren tillhörande Restaurang 4:e Våningen. För restaurangen och den tillhörande läktaren är det restaurangens tillstånd som gäller och de ligger utanför det arrangemang som ÖSK ansvarar för.

Man hoppas att restriktionerna lättar under våren och att man kan välkomna fler personer redan till nästa hemmamatch mot IFK Norrköping den 2 Maj.

Sport | Lokalt
Örebronyheter

Källa: Örebro SK

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in