Bo-Lennart släpper sin tredje singel

Av på 30 augusti, 2021
Foto: Tuva-Lill Elwerdotter

Under December 2020 dök en ny artist upp i Spotifys katalog – Bo-Lennart. 2016 packade den svenske producenten och låtskrivaren sin resväska och flyttade från den lilla småstaden Falkenberg till London för att uppfylla sin dröm om att studera musik på elitnivå. Därefter gick skeppet tillbaka till Sverige, dock Stockholm denna gång, var han nyligen blev klar med sin Masterexamen från Kungliga Musikhögskolan. Tidigare i år släppte Bo-Lennart låten ’Partner till vän’ med tillhörande musikvideo, därefter singeln ’VILL HA DIG’ och nu är han aktuell med sitt tredje låtsläpp för 2021.

’HAMNEN’, som låten heter, berättar om hur det är att ge upp sina drömmar och mål för att man träffat någon. En dålig vana många av oss romantiker har. 

– Det är sorgligt att säga, men jag har erfarit flera gånger att vänner skaffat ny partner och blint släppt alla ambitioner och mål de haft. En typisk fras som jag fått höra är ”ja, jag hade också drömmar en gång i tiden men sen blev jag kär”. Efter att en vän hamnade i exakt den situationen så började jag skriva ner lite tankar kring det och där kom också första meningen från refrängen till ”Alla vet att du vill mer, än livet som du hittills levt”.

Varför heter låten HAMNEN?

– Min pappa är uppvuxen i Hamburg och pratar alltid om att den stora hamnen där är hans hem på alla sett och vis. För mig har ordet hamn blivit en symbol för sitt ”inre hem” och att vara ärlig mot sig själv. Låtens stick handlar just om det, att segla hem till sin egna hamn igen och fråga sig själv om livet levs på de viset man vill.

Det ryktas om att en musikvideoinspelning har tagit plats på bl.a Falkenbergs stränder, men något exakt datum har artisten inte delat med sig om. Han hänvisar till sin instagram för att hålla sig uppdaterad – @Iambolennart.

HAMNEN finns tillgänglig på Spotify den 17 September och kommer finnas i artistens katalog under ”Bo-Lennart”.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Hemuen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in