byBrick startar nytt bolag inom AI, IoT och mjukvarutestning

By on 23 mars, 2018
Daniel Bugday, CTO, byBrick Elevate och Björn Lantz, VD, byBrick AB i Örebro.

Nu växer entreprenörsbolaget byBrick genom att etablera byBrick Elevate – ett dotterbolag i Örebro som fokuserar på mjukvarutestning, Artificiell Intelligence och Internet of Things för att möta kundernas behov av kvalitativa IT-lösningar. Detta med hjälp av Daniel Bugday, CTO för byBrick Elevate som i år planerar att rekrytera tiotalet nya medarbetare.

byBrick Elevate har rekryterat Daniel Bugday för att medverka i utvecklingen av bolagets verksamhet i Örebro. Daniel, som har ett långt förflutet inom konsultbranschen, kommer närmast från en roll som egenföretagare på IT-Specialisterna.

Jag har varit egenföretagare och entreprenör i många år och har alltid jobbat med Microsoft som främsta partner och lyckats väldigt bra”, säger Daniel Bugday, CTO på byBrick Elevate. ”Med byBrick Elevate får jag möjlighet att jobba i team med likasinnade, där alla delar min passion för digital innovation och top notch-lösningar inom områden som AI, IoT, appar och webblösningar byggda på Microsoft-teknologi”.

Stort rekryteringsbehov
För att möta en allt större efterfrågan av tjänster och teknisk kompetens inom bland annat molnlösningar, test och kvalitetssäkring anställs de första sex medarbetarna till Elevate i mars. Över två år räknas rekryteringsbehovet vara ännu större. 

”Vi söker fler drivna, gärna yngre engagerade talanger till byBrick Elevate i Örebro. Förutom möjligheten att få jobba med några av marknadens bästa konsulter får de vara med på resan att bygga ett av IT-branschens mest spännande och kundfokuserade konsultbolag, där de både får chans att utmanas och att ha roligt”, avslutar Daniel Bugday.

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login