Cicci Landén släpper vackra ”Montana”

By on 31 december, 2022

↑↑ Lyssna på låten Montan här ↑↑

Cicci Landén släpper vackra ”Montana”, en låt som hämtat inspiration från storslagen natur och en känsla av frihet.

Nu släpper singer/songwritern & Americana-artisten Cicci Landén singeln “Montana”, en låt som fångar hennes kärlek till countryn, till naturen och till resandet. Den har en text som beskriver en känsla av frihet och hur Montanas storslagna natur gav Cicci en vision om hur världen kan eller skulle kunna vara. Amir Aly står för den fina produktionen.

– I höstas åkte jag och min gode vän & producent Amir Aly till en låtskrivarfestival i Montana och det var så inspirerande att träffa låtskrivarna där, att höra deras berättelser och musik, berättar Cicci. – De visade en sån gästfrihet och var mycket välkomnande. Detta tillsammans med den otroliga naturen gav mig ett lugn och en känsla av att här skulle jag kunna leva och bo. Resan var både omvälvande och betydelsefull på så många plan. Den gav mig också inspirationen till min nya låt och jag hoppas att ni kommer tycka lika mycket om den som jag gör!

Cicci Landéns musik är en blandning av country, blues & singer/songwriter. Det är låtar med mycket själ där den röda tråden är melodierna och de personliga texterna som ackompanjeras av hennes röst. Under året kommer det mer musik från Cicci och till hösten planeras ett album.

Kultur
Örebronyheter

Källa Clap Your Hands

You must be logged in to post a comment Login