December på Sjöängen Askersund

By on 25 november, 2021
Whispering Band och Peter Asplund m.fl är ett av evenemangen på Sjöängen, Askersund i december.

Nu är vi snart inne i julmånaden december och medan vi väntar in snön och tomten kan man roa sig med evenemang i Askersunds stora vardagsrum, Sjöängen.

…………….

4/12 kl.18 The Christmas Feeling

Välkommen till en sprakande julshow i jazztoner tillsammans med Sveriges äldsta storband -Whispering Band. Med på scenen har de Sveriges bästa trumpetare, mannen med sammetsrösten, Peter Asplund och sångsolisterna Vivian Buczek, Isabella Lundgren och Anna Jalkéus.
En konsert med både amerikanska och svenska julklassiker. Svängigt och härligt!

…………….

11/12 kl.18 Kung Lear

William Shakespeares klassiker, Kung Lear – som du aldrig sett den tidigare. En föreställning med Hanna Lekander i alla roller
”Hanna Lekander gör en bländande insats som ensam skådespelare i detta väldiga sorgespel. Hon gör sitt livs roll, när hon faktiskt gestaltar uppåt femton olika roller i samma föreställning. […] Årets teaterprestation!” – Martin Dyfverman, Kulturdelen/Länsradion

…………….

18/12 kl.15 & 18 Emils Jul

En varm julföreställning för hela familjen med en av Astrid Lindgrens käraste bokkaraktärer, Emil i Lönneberga. Föreställningen framförs av Lerbäcks Teater, elever från Askersunds musikskola och Svenska Kammarorkestern. Föreställningen spelas två gånger samma dag så att det passar både stora och små.

Nöje | Askersund
Örebronyheter

Källa Askersunds kommun

You must be logged in to post a comment Login