En unik chans att hitta jobb

By on 19 september, 2022
Arkivbild

Jobbchansen – en unik chans att hitta jobb, onsdagen den 21 september går den första av flera Jobbchansen av stapeln där arbetssökande har en unik chans att träffa blivande arbetsgivare på ett enkelt och effektivt sätt.

Genom korta speed-intervjuer har de chansen att träffa olika företag på en och samma plats och förhoppningsvis hitta det perfekta jobbet.

– Vi ser fram emot att kunna matcha ihop såväl arbetssökande som företag nu under hösten. Utfallet från Jobbchansen i våras var att 90 personer blev rekryterade så det är väldigt glädjande, berättar Thomas Strömberg, samordnare för utbildning, försörjning och arbete.

Mellan klockan 9–12 kommer arbetsgivare fylla Kulturkvarteret för att matchas ihop med lämpade kandidater. Träffen är gratis och arbetssökarna behöver endast ha med sig sitt CV.

– Om du vill träffa företag på ett enkelt och effektivt sätt är du varmt välkommen till Kulturkvarteret den 21 september, avslutar Thomas Strömberg.

  • Plats: Akustiken i Kulturkvarteret, Fabriksgatan 4, Örebro.
  • Tid: kl. 9–12.

Vill du veta mer om Jobbchansen gå in på följande sida: Jobbchansen – för dig som är arbetssökande – orebro.se – orebro.se/omsorg–stod/pengar–bidrag/jobb–arbetsmarknad/jobbchansen—for-arbetssokande.html

Örebro
Örebronyheter

Källa Örebro kommun

You must be logged in to post a comment Login