Filialbiblioteken i Lindesbergs kommun håller sommarstängt

Av på 15 maj, 2021

Biblioteket och dess filialer i Lindesbergs kommun kommer att gå över till sommaröppet i juni. Filialerna i Fellingsbro, Storå och Frövi är sommarstängda 21 juni -11 augusti. Huvudbiblioteket har sommaröppettider 28 juni-22 augusti – måndagar 9-15, tisdagar 12-18, onsdagar stängt, torsdagar 12-18, fredagar 9-15 och stängt lördagar och söndagar.

Bibliotekspersonalen hälsar i ett pressmeddelande: ”Vi hoppas att alla besökare kommer få en trevlig sommar och att vi får möjlighet att ses under lite mer normala former i augusti. Håll koll på våra sociala medier och www.bergslagsbibblan.se för att se den senaste informationen.”

Turistbyråns öppettider i sommar

Sedan årsskiftet finns Turistbyrån under den nybildade Kultur- och fritidsenheten i Lindesbergs kommun. Mycket har varit annorlunda under året på grund av pandemin men Lindesbergs kommun meddelar nu att Turistbyrån kommer vara öppen under sommaren i sina nuvarande lokaler i Resecentrum. Säsongen börjar efter midsommar och fram till v.33. 

Marie Nilsson, ansvarig för turism berättar att de kommer hålla öppet måndag till fredag men att allt fortfarande hänger på hur pandemin utvecklar sig. Förra året var det mest nationella turister som besökte kommunen och i år kommer det säkert att se liknande ut.

Kultur  | Länet
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in