Forward missade kvalplatsen vid förlust

By on 15 september, 2013

Det blir inget kval till superettan för BK Forward. I och med förlusten borta mot Nyköping idag förlorade laget chansen att sluta på en tredje plats.

Forward är inte heller i sin bästa form, två oavgjorda och en vinst på de senaste tre matcherna. Laget hade behövt tre poäng idag för att hänga på toppen.

Nyköping för starka
Hemmalaget tog ledningen sent i den första halvleken genom Mahmoud Eid och man skulle även öka på ledningen till 2-0 tidigt i andra halvlek. Målskytt blev mittfältare Oscar Karlsson.

I den 92:e matchminuten skulle inhoppare Sagvan Abdulsatsar sätta spiken i kistan genom att göra matchens tredje och sista mål.