Gothenburg Horse Show tvingas ställa in

By on 26 januari, 2022
Gothenburg Horse Show ställs in 2022.
Foto: Johan Lilja

Det är ett tungt besked som organisationen bakom Gothenburg Horse Show nu låter meddela – 2022 års upplaga av Gothenburg Horse Show, som är en del av Longines FEI Jumping World Cup, ställs in med anledning av rådande restriktioner.

Alternativen med 500 åskådare per sektion eller att flytta fram är inte heller genomförbara av logistiska skäl.

– Vi har vridit och vänt på alla olika alternativ, men tyvärr är det här det enda rätta beslutet. Det känns riktigt, riktigt tråkigt, säger Tomas Torgersen, tävlingsledare Gothenburg Horse Show.

– Vi hade givetvis sett fram emot att vi äntligen skulle få mötas igen, uppleva Scandinaviumkänslan och ge publiken chansen att få hylla OS-laget på hemmaplan, men av respekt för våra partners, leverantörer, ryttare, funktionärer och publik så kan vi inte längre dra på beslutet. Gothenburg Horse Show är ett evenemang som berör så otroligt många och vi vill tacka alla inblandade för deras stöttning och förståelse.

Köpta biljetter kommer gälla för 2023 års evenemang. Om biljetten inte kan nyttjas återbetalas den. Ticketmaster skickar ut mer information inom ett par dagar.

För de svenska hästar och ryttare som har kvalat in till Sverigeponnyn, Arena Youth Tour, SWB Trophy, ATG Riders League eller Lövsta Future Challenge kommer mer information inom kort.

Nu meddelar EuroHorse att även de ställer in Mässan, läs mer på https://eurohorse.se/

Seminariedagen Hästföretagarforum, som arrangeras gemensamt av Gothenburg Horse Show och EuroHorse, kommer att genomföras den 24 februari. Biljettsläpp planeras under veckan. Håll utkik på https://hastforetagarforum.se/ för mer information. 

2023 års upplaga av Gothenburg Horse Show arrangeras 22-26 februari.

Sport | Häst
Örebronyheter

Källa Gothenburg Horse Show

You must be logged in to post a comment Login