Hänt under natten från Polisen

Av på 10 maj, 2021
Arkivbild

09 maj 18:11, Rån, försök, Örebro

En person har blivit utsatt för rånförsök på NorrPolisen får samtal om några personer bråkar med varandra utanför en butik på Norr. Därefter får vi information om att någon av personerna som har varit inblandade i bråket har blivit utsatt för brott.

Polisen har varit på platsen och det visar sig att en man i 35-årsåldern har blivit utsatt för ett rånförsök då någon har försökt stjäla hans pengar i samband med det bråk som polisen blev informerad om i inledningsskedet.

Polisen har skrivit en anmälan om försök till rån. Det finns ingen frihetsberövad i detta ärende och det finns ingen information om att den utsatta mannen skall ha blivit skadad på något sätt.


09 maj 21:13, Brand, Lekeberg

Ett uthus har brunnit i FjugestaSOS-alarm meddelar att det brinner i en byggnad i Fjugesta.

Polisen har varit på plats tillsammans med räddningstjänsten och räddningstjänsten har meddelat att det inte går att rädda fastigheten utan den har fått brinna ner.

I nuläget är anledningen till branden oklar och polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Det var inte någon person som kom till fysisk skada i samband med branden.

Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in