Hurula släpper livealbum kommer till Örebro

Av på 21 juni, 2021

Hurula har hyllats som en av Sveriges bästa liveartister och nyligen belönades han – för tredje året i rad – med en Grammis i kategorin Årets Rock för det senaste kritikerrosade albumet Jehova. Den 22 oktober släpper Hurula ett livealbum – På en grusbelagd parkeringsplats, som spelades in på Pustervik i Göteborg under Klass-turnén år 2019.

På en grusbelagd parkeringsplats är producerat av Hurula/Hägglund/Bergson samt mixat av Johan Gustavsson och innehåller 12 spår från albumen Klass (2019), Vapen till dom hopplösa (2016) och Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för (2014).

Livealbumet släpps digitalt samt på CD & vinyl den 22 oktober och går att förboka redan nu på: https://hurula.lnk.to/Paengrusbelagdparkeringsplats

”Jag tycker musik borde vara något som studsar runt i luften tillsammans med andra människor. Under den senaste tiden där konserter inte kunnat existera så som dom borde så har jag märkt att jag börjat lyssna mer och mer på liveskivor. Så nu i takt med att man hoppas på att musik kan börja leva igen så vill jag släppa denna skiva som ett slags dokument över en kväll innan allt detta. Minns inte så mycket från just denna konsert. Det kanske är en bra grej. Konserter jag minns för mycket av brukar oftast vara kvällar där saker inte stämmer. Och även om man ibland hör hur vi kämpar med att höra varandra i oljudet så är vi i alla fall i oljudet tillsammans.” – Hurula.

Tracklist – På en grusbelagd parkeringsplats:

1. Livstid
2. Åtta trappor
3. Ont som jag
4. Husen här ute
5. Ny drog
6. Allt ska försvinna
7. Varje ensam natt
8. Järnvägsbron
9. Självmedicinering
10. Om jag tänker alls
11. Inte min son
12. Innan ljuset

Hurula kommer till Örebro och Frimis Salonger den 25 Februari 2022.

Kultur | Lokalt
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in