IKEA – Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

By on 7 oktober, 2018
Om unga yrkesverksamma får bestämma arbetar de helst på IKEA.

IKEA är den mest attraktiva arbetsgivaren för unga ekonomer, kommunikatörer, civilingenjörer och högskoleingenjörer enligt undersökningen KarriärBarometern.

På onsdagskvällen presenterades resultatet av KarriärBarometern, Sveriges största karriär- och jobbundersökning. 20 000 unga i arbetslivet (”young professionals” med 1-8 år efter examen) har fått rangordna de mest attraktiva arbetsplatserna i Sverige.

IKEA toppar fyra av sex kategorier, och hamnar dessutom på femte plats för de som arbetar med IT samt på tionde plats bland jurister. IKEA har fått positiva placeringar i föregående års undersökningar, men aldrig tidigare legat etta i så många kategorier.

Vi är otroligt stolta över att vi attraherar så många talanger, i flera olika yrkeskategorier. IKEA befinner sig på en utvecklingsresa där vi jobbar hårdare än någonsin för att möta våra kunders behov. Vi behöver få ombord fler av framtidens kompetenser, så det är väldigt roligt att IKEA är ett varumärke och arbetsgivare som så många unga talanger vill jobba för, säger Karin Bergman, HR-chef på IKEA Sverige.

Regionalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login